Heeft u hulp nodig?

50 liter cv expansievat

€ 69,00
Inclusief 21% BTW

50 Liter expansievat

Speciaal voor uw CV. Dit vat met een inhoud van 50 liter dient ter bescherming van uw CV-systeem.

Aantal

CV expansievat 50 liter

Een expansievat voor uw cv-systeem is een cruciaal onderdeel van uw systeem. Het water in het systeem zet namelijk uit en de druk loopt op in de leiding. Deze kan mogelijk te hoog worden. Het is dan belangrijk dat het systeem deze druk kwijt kan. Hiervoor dient het cv expansievat van 50 liter.

Daarnaast is het goed om te weten dat u ongeveer iedere 7 jaar het cv expansievat dient te vervangen. Dit expansievat van 50 liter heeft namelijk een zakmembraan. Deze is gemaakt van rubber en zal na een aantal jaren poreus worden.

Controleer het expansievat

Hoe kunt u weten of het expansievat kapot is of juist lekt? U kunt dit eenvoudig checken door met een hard voorwerp tegen de bovenkant of onderkant van het vat te tikken. Is het geluid aan beide kanten van het expansievat gelijk of identiek? Dan is uw vat na alle waarschijnlijkheid kapot en dient deze te worden vervangen.

Als uw expansievat lekt of kapot is, dient u deze meteen te vervangen. We hebben vele expansievaten gewoon op voorraad waardoor een snelle levering mogelijk is.

Past die expansievat 50 liter bij mijn situatie?

Onze expansievaten zijn in vele maten verkrijgbaar. Welk expansievat past bij uw situatie is onder andere afhankelijk van de totale waterinhoud van uw installatie. We adviseren daarom altijd een expert te laten kijken naar uw situatie en met extra watervolume rekening te houden.

Shop uw cv expansievat 50 liter bij Buffervat.com.

4301A050-00

Productdetails

Aansluiting in inch
3/4"
Inhoud
50 liter
Geschikt voor
CV
Maximaal bedrijfsdruk
8 bar
Voordruk
1.5 bar
Temperatuurbereik
-10° tot +100°

Overzicht

Schrijf een recensie

50 liter cv expansievat

50 Liter expansievat

Speciaal voor uw CV. Dit vat met een inhoud van 50 liter dient ter bescherming van uw CV-systeem.

Schrijf een recensie